Alt om skybasert 3D-presentasjonsprogramvare

En skybasert 3D-presentasjonsprogramvare er en som lar deg få tilgang til hvilken som helst server overalt på internett. Ved å bruke interaktive 3D-presentasjoner er det mulig å gjøre presentasjonene mer interaktive og interessante

CL3VER er en plattform som lager og deler interaktive 3D-presentasjoner. Den lar deg importere 3D-presentasjoner med et enkelt klikk fra Autodesk Revit, 3dsMax, Rhino og Sketchup. CL3VER-editoren er lett tilgjengelig fra Google Chrome-nettleseren. Den har et enkelt grensesnitt som er enkelt å håndtere, så alle som ikke er veldig kjent med å lage presentasjoner, kan også gjøre det. Den har redigeringsegenskaper og interaktivitet. Ingen programvare eller plugin er nødvendig. De gjør presentasjonene interaktive og er lett tilgjengelige fra skrivebordet. Clever er programvare med ett trykk. Presentasjonene dine er enkle å se og få tilgang til fra hvilken som helst enhet. Alt du trenger forblir synkronisert. Du kan enkelt publisere og dele 3D-presentasjon. Du kan dele via e-post eller sosiale medier eller laste det opp til det aktuelle nettstedet ganske enkelt. Den lar deg lagre prosjekter på enheten din slik at du ikke trenger å bære PC-en hver gang. Hvis de er på din iPad, trenger du ikke en internettforbindelse.

Emaze lager veldig flotte interaktive 3D-presentasjoner og har et rikt brukergrensesnitt.

Det har designet maler flott innhold. Du kan også lage flotte 3D-presentasjoner med. Det er en skybasert 3D-presentasjonsprogramvare som er bygget med html5 og tilgjengelig på alle enheter og plattformer. De lagres i Emaze-formatet, og en seer må lastes ned for å se den offline. Private presentasjoner kan opprettes, kan opprettes, lastes ned eller presentasjoner kan konverteres til video. Det ligner veldig på interaktive sosiale medier. Det lar brukerne importere .pptx- og.pdf-filer eller lage svai presentasjon. Det er som PowerPoint bare med en frisk følelse, og du trenger en Microsoft-konto.

Haiku deck er en 3D-presentasjonsprogramvare som er skybasert og drevet av kunstig intelligens.

Det lar brukerne lage øyeblikkelige presentasjoner. Den har en apple-app, og nettversjonen er tilgjengelig fra hvor som helst. Etter en grunnleggende medlemsavgift er programvaren gratis. Skyv hund men ikke teknisk sett et presentasjonsverktøy. Med denne programvaren er det funksjoner som streaming online chat og fjernkontrollfunksjon. Det lar brukeren kombinere forskjellige presentasjoner som prezi, PowerPoint eller pdf. Denne programvaren er tydeligvis dyrere på grunn av bruk av kunstig intelligens.

Edddison er skybasert 3D-presentasjonsprogramvare som tilbyr plugins for alle 3D-applikasjoner. Det muliggjør design uten programmering, og dermed veldig ukomplisert. Den er tilstede med inngangsenheter som verktøy for blandet virkelighet og berøringsskjerm. Google-lysbilder er Googles PowerPoint-ekvivalente og er de beste for å lage online presentasjoner. Det er kanskje ikke like effektivt, men er stabilt og gratis. Den har tusenvis av maler fra Google-lysbilder og utvidelser fra Google-stasjon. Med Google-lysbilder kan du samarbeide med interaktivt markedsforingsbyra. Det er trygt. Lysbildene er optimalisert for visning på berøringsskjermer, slik at de er mobiltelefon- og nettbrettvennlige. Lysbildene lagres som html slik at de lett kan redigeres. De har interessante og tilpassbare temaer. De lar brukerne eksportere presentasjoner som pdfs.

EDD Ainteraktiv © 2023. All rights reserved.