Flash-videospiller – De sosiale aspektene ved interaktiv video er fantastiske.

Interaktiv video forbedrer brukerens opplevelse ved å gi mer funksjonalitet til seeropplevelsen; interaktivitet er nøkkelen – når du formidler meldingen din. Å bringe TV-fordeler inn på det interaktive Webs-rike scenen, utvider kundeengasjementet.


Du må unngå å bli oppfattet som et av de nettstedene der den faktiske videospilleren ikke lever opp til den generelle standarden, og nedgradere eiernes yrke.

Vi lever i en dynamisk, visuell verden, og å få et svært målrettet budskap kan være en reell utfordring for SMB. En profesjonelt skutt og redigert video gir den ultimate engasjementsmekanismen – en interaktiv opplevelse (svært målrettet melding) som gir umiddelbar innvirkning på publikum.
 
Imidlertid er de fleste små og mellomstore bedrifter kanskje ikke klar over at det ikke bare er den faktiske kvaliteten på den produserte videoen som betyr noe, men også videospilleren (innkapslingen som brukes til den videoen) som presenterer den videoen; det er derfor viktig å skille mellom at det er spilleren, ikke den faktiske videoen som blir “Ultimate Engagement Mechanism”. Denne mekanismen kan forbedre din online videokampanje.

Sosiale aspekter av interaktiv video

 
Vi forstår alle at kommunikasjon og kontakt med kundene dine er en viktig del av enhver virksomhet, og bygger merkevaren din og kundeforhold. Det er hvordan vi velger å “interaktivt-markedsforingsbyra” som gjør den virkelige forskjellen.

Målet med denne artikkelen er å gi deg en mulighet til å lære de mange mulighetene for hvordan du kan spille ordet “Engage” når du er vert for videoinnhold på ditt eget nettsted.

Sosial deling: De sosiale aspektene ved interaktiv video er fantastiske, da det lar brukeren dele innholdet ditt med kolleger og venner; Sosial deling, det nye munnordet. Det er 500 millioner aktive Facebook-brukere og teller.

“De siste hundre årene … måten å annonsere på var å komme inn i massemediene og skyve ut innholdet ditt … I løpet av de neste hundre årene vil ikke informasjon bare bli presset ut til folk, den vil bli delt mellom millioner av forbindelser folk har. Annonsering vil endre seg. Du må komme inn på disse forbindelsene. “
– Mark Zuckerberg, Facebook.com

Nedlasting av filer: Nedlastinger av dokumenter i video gir deg muligheten til å la brukeren laste ned ytterligere informasjon om din virksomhet; produktbrosjyrer, kataloger, vinlister, matmenyer, jobbsøknader. Gi incentiver for dem å laste ned og prøve tjenesten eller produktet ditt, ved å tilby et salgsfremmende insentiv. Dette er en stor fordel, når du bokstavelig talt plasserer tjenesten eller produktet ditt på skrivebordet.

Cue Points og On Completion Events: Bruk av cue-punkter i videotidslinjen din som utløser programmerte hendelser – klikkbare hotspots som kan hjelpe deg med å understreke et poeng, lenke til støttemateriale, lenke til en annen del av nettstedet ditt, der du har plassert et “KJØP NÅ “-knapp. På ferdigstillelse er hendelsene like; slik at du kan “Direkte eller vise” når videoen har nådd slutten.

Justering av bakgrunnslys : Når man ser på en streamingvideo på de fleste nettsteder; man finner ut at alle disse bildene og teksten, andre relaterte videoer eller annonser, litt distraherende. Denne forbedringen hjelper absolutt med å gjøre budskapet ditt klart.

Hvordan skal denne anskaffelsen av “videospiller” fungere for deg?

Du trenger ikke å gi noe ekstra tid til å lære ny programvare, du trenger ikke å ansette en kostbar utvikler for å koble spilleren til nettstedet ditt, og du bør absolutt ikke bli bedt om å betale en månedlig eller årlig premie for dette Video Player Service; ideelt sett bør du hente en leverandør som kan ta seg av koding av spilleren og legge den inn på nettstedet ditt, alt inkludert kostnader.

Hvor vil du ganske enkelt gi de nødvendige In-Video-dataene, dvs. videonavn, e-postdetaljer, PDF / filnavn og Dir / Path / URL-lokaliseringer, til leverandøren din. Alternativt skal leverandøren kunne samarbeide med din eksisterende webdesigner, som de kan sende den nødvendige koden til, og gi en enkel kopierings- og limeprosedyre, der videoen din kan vises på nettstedet ditt i løpet av få minutter.

• Video gjør destinasjonssidene dine mer engasjerende.

• Som fører til forbedret brukerengasjement, umiddelbar reaksjon; de tar hensyn. Og hvis de likte det de har sett, deler de opplevelsen.

• fører til økt salg og konverteringsfrekvens.

Med video som “Ultimate Engagement Object”, sørg for at besøkende kan delta helt ved å la dem samhandle på en sammenhengende måte. Jeg kan nevne en hel haug med nettsteder som går glipp av dette trikset – de fleste gir en kvalitetsvideo innen en av de gratis spillere med merkevare, med begrenset interaksjon som spill, pause, stopp og den alt for kjente muligheten for “click away” (YouTube). Vil du normalt la andre plassere merkevaren deres på toppen av deg, slik at de besøkende kan “Klikk bort” fra nettstedet ditt til deres?

Det er åpenbart at en annen ulempe med YouTube er at du ikke kan kontrollere disse “Usage Spikes” som stopper avspillingen ved siden av å få vist en av konkurrentenes videoer eller noe like usmakelig (tidligere ansatt / kundeklager) blant destinasjonsside som inneholder videoen din.

Få mest mulig ut av det Interactive Video har å tilby , i dag.

Les vårt siste innlegg Hvorfor trenger du interaktive markedsføringstjenester for nettstedet ditt?

Leave a comment

EDD Ainteraktiv © 2023. All rights reserved.