Teknologier som forstyrrer sosiale endringer

Andre forekomster inkluderer Flipkart og Snapdeal. Disse to var de første som bygde en app og publiserte den kraftig, mens store indiske e-handelsselskaper presset nettsidene deres. Mer enn halvparten av Snapdeals salg kommer fra mobil, og en av de 10 beste gratis Android-appene tilbys av Flipkart.

Det handler ikke lenger bare om å være sosial, som vi kan se. Det beveger seg mer og mer. Dette blir SoLoMo, det nåværende buzzwordet for hendelsen, når “sted” legges til.

Teknologien til sosiale medier i fremtiden

Wearables: Er moteindustrien forberedt? Er moteselskaper villige til å eksperimentere med nye teknologier som RFID og utvidet virkelighet?

Nylig utgitte wearables inkluderer Google Glass, treningsbånd, smartklokker og andre dingser. Selv om det fortsatt er tidlig, er det stor sannsynlighet for at de om noen år vil være de mest populære selgerkakene i internettbransjen. Hvor vil merkevaren din være på den tiden?

Leverandører av sosiale medier, hvorav de fleste møter hard konkurranse, er i stor grad avhengig av storteknologi. Teknologi- og tjenesteleverandører må vurdere forstyrrelser som sosial aktivisme, falske realiteter og lover som en del av deres produkt- og markedsføringsstrategier.

I 2022, hvordan vil Instagram brukes for virksomheten?

Sosiale medier-innovasjon er iboende knyttet til dagens kultur i mange-sentrum og semi-fringe land, og ingen av dem kan skilles. Facebook, TikTok, Instagram, LinkedIn, Snapchat, YouTube og andre online videoplattformer er eksempler på «sosiale medier». Teknologien har endret hvor og hvordan informasjon flyttes som et resultat av disse fremskrittene (og lenge tidligere). I disse dager er det vanskelig å diskutere internettmedier og hvordan sosiale ordrer samhandler uten å få opp det raske tempoet i innovasjonsendringene. Når du ønsket å varsle noen om et barns fødsel eller en jobbprestasjon for tjue år siden, måtte du ringe eller skrive brev. Du kan ringe noen få utvalgte personer for å informere dem, spesielt din videregående naturfaglærer, men det er usannsynlig at du ringer mange mennesker. Du kan nå lage en falsk TikTok-video for å få gratis TikTok-liker og danne en nettbasert gruppe for kommende foreldre før du får vite at barnet ditt er blitt tatt.

EDD Ainteraktiv © 2023. All rights reserved.